Opritten

Een eerste indruk is snel gemaakt… Uw oprit is dan ook het visitekaartje van uw woning...het eerste wat de mensen te zien krijgen….

Een unieke realisatie van uw oprit die bovendien een mooi geheel vormt met uw woning is een meerwaarde!

Met een uitgebreid gamma aan betonklinkers en natuursteen kunnen uw dromen werkelijkheid worden!

Er is vandaag de dag een enorme keuze aan materialen, kleuren, formaten en legpatronen, maar toch heeft elk van deze een aparte uitstraling.

Betonklinkers

Betonklinkers worden zeer veel gebruikt bij opritten, pleinen, parkings en industrieterreinen.  De variatie is gewaarborgd dankzij diverse kleuren en legverbanden,  zelfs bij een beperkt budget bieden betonklinkers bijna eindeloze mogelijkheden zowel wat betreft de maten als de kleur.
Betonklinkers zijn bovendien een milieuvriendelijke oplossing die past bij elk huis en elke stijl.

Blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen is een van de meest gekozen natuurstenen.  Deze steensoort wordt gekenmerkt door zijn specifiek en natuurlijk uiterlijk. Daarnaast is het een zeer duurzaam product.  Door zijn hardheid biedt het een bijzonder goede weerstand tegen invloeden van weer en milieu en vergt het een minimum aan onderhoud.

Blauwe hardsteen is verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en afwerkingen. Wat afkomst betreft kan je kiezen uit Belgische blauwe steen, maar ook diverse soorten uit China of Vietnam.

kleiklinkers

Kleiklinkers zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet maar ook in verschillende oppervlaktestructuren.
Ze worden in de kern gekleurd waardoor ze zeer kleurvast zijn, zelfs wanneer ze na enkele jaren een aantrekkelijke patina of verwering vertonen.
Bovendien zijn ze ook zeer duurzaam doordat ze aan zeer hoge temperatuur gebakken zijn.

 

kasseien

Kasseien zijn nog altijd zeer geliefd vanwege hun charmante en karakteristieke uitstraling.
Ze passen perfect bij landelijke woningen en bij woningen met een klassieke bouwstijl.
Bekende kasseisoorten zijn: porfier, basalt, gres en zweedse graniet. 

Tegenwoordig zijn ook platines erg populair. Deze hebben een wat groter stapcomfort dan traditionele kasseien en zien er ook veel strakker uit.

siergrind

Siergrind of split zijn materialen die zich goed laten combineren met andere bestratingsmaterialen zoals beton of natuursteen.
Een oprit in grind of split is vaak budgetvriendelijker, wordt niet glad bij regenval of sneeuw en bied tal van esthetische mogelijkheden.

Om te voorkomen dat er rijsporen of kuilen in de oprit gaan ontstaan, kan u opteren voor de combinatie met grindstabilisatiematten.