Terrassen

Een terras is vaak de ideale plaats om even te verpozen, een plaats waar het bij mooi weer aangenaam vertoeven is. Door de aanleg van een terras maakt u straks optimaal gebruik van uw tuin en geniet u des te meer!

Voor de bestrating kan u kiezen uit een ruim aanbod aan sierklinkers, keramische tegels of natuursteen.

Klinkers zijn te verkrijgen in diverse afwerkingen, maten en kleuren, geborsteld of getrommeld.  Kortom een keuze die zo goed als onbeperkt is!

Keramische tegels bieden u dan weer de mogelijkheid om de look van binnen door te trekken naar uw tuin om zo een nog opener ruimtegevoel te creëren en uw tuin als het ware in uw woning binnen te halen. U kan kiezen uit een zéér ruim assortiment met o.a. natuursteen, beton of leisteenlook of houtimitatie.  Bovendien zijn keramische tegels zeer eenvoudig in onderhoud, krasbestendig en kleurvast.

Natuursteen is een duurzaam natuurproduct wat nagenoeg elke steen uniek maakt, met elk hun eigen karakter en kleur... een perfecte harmonie met uw tuin en beplanting die met de jaren enkel aan pracht zal winnen.  Kiezen voor natuursteen is kiezen voor authentieke schoonheid en klasse in uw tuin! 

tuinpaden

Bij de aanleg van uw tuin hoort niet alleen een terras maar ook de aanleg van paden. Want zeg nu zelf, is het niet aangenaam om op een mooi aangelegd tuinpad te kunnen wandelen?

U kan opteren om de bestrating van uw terras door te trekken in uw tuinpaden maar ook diverse soorten siergrind lenen zich hier perfect voor de verharding ervan.